20-01-2015

ESCADA u Budvi u maju

ESCADA u Budvi u maju | Radio Televizija Budva

Medjunarodni luksuzni ženski modni brend "ESCADA" predstaviće se 9.maja na platou ispred zidina Starog grada u Budvi. Ovaj glamurozni dogadjaj organizovaće Opština Budva i agencija "Fashion Montenegro", kao nastavak saradnje na, do sada uspješno realizovanim modnim revijama prestižnog italijanskog kreatora Roberta Cavalli- ja (2013) i najpoznatije britanske kreatorke Vivienne Westwood (2014).

"Organizovanjem Escadine modne revije Budva još jednom dokazuje da je grad velikih svjetskih dogadjaja, grad glamura, ali i dobrog marketinškog koncepta. Neosporno je da ovakvi dogadjaji podržani od strane Opštine Budva i Turističke organizacije našeg grada imaju značajan promotivni efekat, jer ih prati veliki broj značajnih svjetskih medija, kao i poznatih ličnosti, ne samo iz svijeta mode, već i muzike i filma. Uvjereni smo da će i ovogodišnja revija biti uspješna kao prethodne, a posebno nam je zadovoljstvo da su ovakvi dogadjaji postali sastavni dio redovnog programa naših godišnjih manifestacija" - istakla je Milena Marović Bogdanović, menadžerka Opštine Budva.

ESCADA skoro 40 godina u svijetu mode zauzima jedno od najznačajnijih mjesta kao luksuzni ženski brend, sinonim elegancije, glamura i senzibilne ženstvenosti.

Ugovorom o sponzorstvu, koji je potpisan danas predvidjeno je da Opština Budva ovu manifestaciju sponzoriše sa 50.000 eura.