01-06-2023

(FOTO) Čitaoci šalju: Saobraćajni kolapsi u centru grada

"Zbog jednog auta koje je se zaustavilo na stajalište za autobuse ljudi ne mogu da izađu iz autobusa, a u gradu nastane haos", napisala je naša čitateljka.



Svjedočimo sve većim saobraćajnim gužvama u Budvi, a uprkos tome što je grad mali, te se pješaka obiđe za pola sata, sugrađani i gosti ipak se ne odriču korištenja svojih motornih ljubimaca ni po strogom centru.



"Svakodnevno barem jedan automobil napravi haos sličan sa fotografije i blokira funkcionisanje jezgra grada", napisala je naša čitateljka-



Riječ je o centru grada i autobuskom stajalištu preko puta Centralnog vrtića, gdje svakodnevno dođe do "saobraćajno čep", te je ova dionica puta uvijek krtična što zbog frekventnosti u samom centru grada, što zbog gužvi koje se prave u vrijeme preuzimanja i dovoženja djece u vrtić.

Saobrćaj na ovom dijelu puta svakodnevno bude blokiran, te nastanu gužve koje utiču na raspoloženje vozača, ali i pješaka, te svakako apelujemo na poštovanje saobraćanih propisa i strpljenje u turističkoj sezoni koja je pred nama.