14-02-2023

(FOTO+VIDEO) Čitaoci šalju: Horor u parku u centru grada

Jedna od naših čitateljki požalila nam se na situcaiju koju je zatekla u jednom od budvanskih parkova, tačnije u dijelu parka koji vod od hotela Tre Canne ka gradskom bazenu, gdje se prema njenim riječima, a u čiju korist je dostavila video i fotografije na kojima se nalaze epruvete pune krvi i iskorišteni špricevi.

(FOTO+VIDEO) Čitaoci šalju: Horor u parku u centru grada | Radio Televizija Budva

"Užas koliko epruveta krvi, šaljem vam ovo jer znam da uvijek reagujete, ne znam kome drugom ovo da proslijedim. Ovo je strašno, ovo je dio parka, ovuda djeca prolaze i igraju se i postoji opasnost da dođu u kontakt sa ovim stvarima", napisala je čitateljka uz priložene fotografije i video zapis.





Ovaj problem ostavljamo na rješenje nadležnim službama, uz očekivanu brzu reakciju kako bi naš grad i njegovi parkovi bili bezbjedno mjesto za sve građane, a naročito one najmlađe.

Čitaoce podsjećamo da su adrese našeg portala uvijek otvorene za konsturktivne kritike, prijedloge i prijave gradskih problema i to putem email-a rtvbudva.sajt@gmail.com, ali i putem naše dobro poznate fejsbuk i instagram stranice.