30-03-2015

Glavna nautička sezona počinje 2. aprila

Glavna nautička sezona u Kotoru počinje 2. aprila, a otvoriće će je dolazak broda FTI Berlin, dužine 140 metra, koji je sagrađen 1980. godine.

Glavna nautička sezona počinje 2. aprila | Radio Televizija Budva

Luku Kotor će u aprilu posjetiti i brodovi Oceana, Viking Star, Zuiderdam, Norwegian Jade, Mein Schiff 3, Black Watch, Seabourn Sojourn, Seven Seas Mariner, MSC Musica, Le Soleal, Silver Cloud, Silver Wind i Le Lyrial, prenosi Radio Jadran.

S nautičkom sezonom u Kotoru počinje i nova promotivna turistička manifestacija. Ispred Starog grada, 2. aprila, u organizaciji Mjesne zajednice Stari Grad Kotor i Agencije Advantage biće upriličena Berza suvenira. Osmišljena je tako da bude najznačajnija manifestacija u oblasti promocije i prodaje suvenira Crne Gore.

"Ideja nam je okupiti sve relevantne izrađivače i prodavce suvenira na jednom mjestu i sveobuhvatno prezentirati ukupnu aktuelnu ponudu za predstojeću turističku sezonu", saopštili su organizatori.

Oni očekuju da će okupiti izlagače i proizvođače crnogorskih suvenira, jer smatraju da je sada pravi trenutak, neposredno pred početak ljetnje sezone, da se organizuje ovakva manifestacija gdje izlagači i proizvodjači mogu unaprijediti prodaju i ostvariti ključne poslovne kontakte.
Radno vrijeme Berze suvenira će biti od 11 do 18 sati.