01-10-2021

Gošća današnjeg Pulsa dr Andjela Milić, direktorica Doma zdravlja Budva

Na programu TV Budva u petak, 1. oktobra od 18.05h počinje nova sezona emisije Puls, koja je posvećena zdravlju, zdravim stilovima života, a gošća prve emisije biće direktorica Doma zdravlja Budva, dr Anđela Milić.



Cilj nam je da informišemo gledaoce kako da sačuvaju svoje fizičko i mentalno zdravlje kao i da ukažemo na značaj prevencije, jer je svakom od nas zdravlje na prvom mjestu.

Novu sezonu emisije Puls započećmo sa gostovanjem dr Anđele Milić, direktorice JZU Dom zdravlja Budva. O aktelnoj epidemiolškoj situaciji, kadrovskoj strukturi i radu u ovoj zdravstvenoj ustanovi razgovoraće novinarka i urednica emisije Lidija Bojović.

Svi gledaoci mogu pitanja uputiti putem e-mail-a televizijabudva@gmail.com

Dr Anđela Milić je 2016. diplomirala na Medicinskom fakultetu u Podgorici iz oblasti Otorinolaringologije sa temom "Konduktivni gubitak sluha", a radni odnos u DZ Budva zasnovala 2017. godine.

Specijalizaciju iz Interne medicine na Medicinskom fakultetu u Beogradu upisala je 2018. godine, dok je program stručnog osposobljavanja obavila u JZU Dom zdravlja Budva i JZU Opšta bolnica Kotor.

Jednomjesečnu profesionalnu razmjenu studenata medicine - IFMSA obavila je u bolnici OUH - Odense Universitethospital u Danskoj na odjeljenju otorinolaringologija - hirurgija vrata, dok je jednomjesečnu profesionalnu razmjenu studenata medicine - IFMSA u, obavila u Centre Hospitalier Regional Universitaire de Nancy u Francuskoj na odeljenju endokrinologije.

Milić je nacionalni koordinator za reproduktivno zdravlje i HIV/AIDS u MoMSIC-u (Montenegrin Medical).

Gledajte emisiju "Puls" na TV Budva petkom od 18.05h.