20-03-2023

Grubić: Dajemo punu podršku Jakovu Milatoviću u drugom krugu predsjedničkih izbora

OO Demos Budva daje punu podršku kandidatu iz Pokreta Evropa sad, Jakovu Milatoviću u drugom krugu predsedničkih izbora i pozvamo sve građane da ga podrže. Svojim glasačima, simpatizerima i apstinentima upućujemo poziv da „do poslednjeg“ izađu i glasaju za Milatovića, poručio je predsjednik budvanskog Demosa, Miroslav Grubić.


Foto: Demos Budva

"Demos Budva od svog osnivanja, sa jasnim programskim načelima kao partija centra koja isključivo služi našim sugrađanima, građanima Bude i Crne Gore, svojim kontinuiranim učešćem kao parlamentarna stranka doprinosi napretku i prosperitetu naše lokalne zajednice zasnovanom na demokratskim i progresivnim reformskim promjenama našeg društva. Stvarajući ambijent postepenog i sigurnog prolaska kroz tri decenije turbulentnih dešavanja cilj nam je da otvorimo put sigurnih evropskih integracija sa jasnim ciljem ulaska u porodicu Evropskih naroda", naveo je on.

Kako je rekao, poštujući izbornu volju građana od 30. avgusta 2020. godine, u budvanskom Demosu čvrsto i odlučno apeluju da iskazana volja građana bude ispoštovana,sačuvana i odbranjena.

"Sa složnošću i jedinstvenošću okrenemo novu stranicu pravih i istinskih vrijednosti crnogorskog društva koje smo kroz istoriju zajedno gradili i njegovali, a to je bolja, pravednija, pomirena i prosperitetna Crna Gora", zaključio je Grubić.