31-10-2021

Grubić: Poziv budvanskoj vlasti da se putem dijaloga riješi jednogodišnja kriza

Predsjednik OO Demosa Budva Miroslav Grubić uputio je poziv budvanskoj koalicionoj vlasti da se putem dijaloga i pregovora konačno riješi jednogodišnja kriza konstituisanja vlasti.


Foto: OO Demos Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Povodom nadolazeće godišnjice i izborne volje građana koja nam je dala i ukazala povjerenje da u narednom trogodišnjem mandatu vodimo lokalnu zajednicu ka njenom daljem prosperitetu, upućujemo
poziv konstituentima vlasti da sjednemo za pregovarački sto i da u što kraćem roku razriješimo i elimiminišemo uzročno posljedične činioce, koji su doveli do nepotpisivanja koalicionog sporazuma u participaciji vlasti u narednom periodu.

Voljni smo da kao partija centra i koalicioni partneri sa jasnim programskim načelima, zasnovanim na uzajamnom poštovanju, povjerenju, toleranciji, iskrenošću, učestvujemo i posredujemo u završnim pregovorima i dogovorima sa jasnim predlozima, stavovima u cilju dobrobiti građana Budve, koji od nas očekuju dogovor i da ispoštujemo njihovu izbornu volju koju su nam dali 30. avgusta.

Budvansko javno mnjenje, članovi i simpatizeri, zaključuju da je vlast u Budvi održiva sa djelimičnom eliminacijom uzročno posljedičnih činioca, koji su proizveli i doveli do opstrukcije dogovora unutar koalicije.