11-02-2020

Hitna sjednica SO Budva u ponedjeljak

Predsjednik Skupštine Opštine Krsto Radović zakazao je za ponedjeljak hitnu sjednicu Skupštinu opštine na kojoj će se razmatrati aktuelna situcija oko napuštanja njemačko austrijskog koncerna WTE / EVN postrojenja za tretman otpadnih voda.

Hitna sjednica SO Budva u ponedjeljak | Radio Televizija Budva

Na sjednici će se razmatrati samo jedna tačka a to je "Razmatranje aktuelne situacije vezane za timu WTEEVN i postrojenje za tretman
prečišćavanja otpadnih voda u Budvi".

Nakon jutrošnjeg kolegijuma, na kome su prisustvovali predstavnici odborničkih klubova, Krsto Radović jednoglasno je prihvatio predlog za sazivanje sjednice SO po hitnom postupku.

„Kolegijum jednoglasno zahtjeva od predsjednika Opštine Budva Marka Carevića da do petka dostavi pisanu informaciju o aktuelnoj problematici koja se odnosi na firmu WTE / EVN , odnosno na postrojenje za tretman otpadnih voda u Bečićima“, kazao je Radović.

31. sjednica Skupštine opštine Budva po hitnom
postupku zakazana je za ponedeljak, 17. februar 2020. godine sa početkom u 10.00 časova u sali Opštine Budva. Direktan prenos možete pratiti na talasima Radio Budve, na TV Budva kao i preko live streama na Portalu rtvbudve.me.