17-12-2022

Humanitarna novogodišnja čarolija sjutra u Mediteranskom sportskom centru

"Mediteranski sportski centar" Budva će u nedjelju 18. decembra biti domaćin i generalni sponzor najvećeg novogodišnjeg humanitarnog dogadjaja u Crnoj Gori. Riječ je o jednoj posebnoj modnoj reviji koja će biti upotpunjena bogatim muzičkim programom, a glavni organizator je prvo Udruženje za djecu i omladinu sa Daunovim sindromom "Ljubav za ljubav".



"Novogodišnja čarolija zasijaće dvoranom "MSC"-a sjutra sa početkom u 17h.

Glavni organizator ovog humanog projekta je prvo udruženje za djecu i omladinu sa Daunovim sindromom "Ljubav za ljubav" na čelu sa gospođom Sarom Bero, ženom koja je začetnik ovakvih humanih projekata u Crnoj Gori sad već i regionu.

Učesnici će biti djeca iz Dnevnih centara Budve, Tivta, Nikšića, djeca dječjeg doma "Mladost" iz Bijele, djeca iz udruženja "Ljubav za ljubav" iz Podgorice kao i djeca JU RC "1. Jun".

U sklopu modne revije organizovan je bogat muzičko zabavni program kao i Djeda Mraz koji će ušetati da obraduje naše učesnike. Svim sponzorima koji su pomogli da se realizuje ovaj projekat srdačno se zahvaljujemo.

Ponosni smo što smo dio projekta i što smo prepoznati kao prijatelji ovako humanih divnih priča sa kojima ispraćamo ovu godinu", navedeno je u saopštenju MSC Budva.