11-10-2016

Ivanović: Ne dozvolimo da se o budvanskim resursima i našem razvoju odlučuje bez legitimnih predstavnika naših gradjana

Ivanović: Ne dozvolimo da se o budvanskim resursima i našem razvoju odlučuje bez legitimnih predstavnika naših gradjana | Radio Televizija Budva

"Naša lista “Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević” svakodnevno bilježi rast podrške građana Budve. Oni su prepoznali da naš Program sanacije i obnove Budve nudi konkretne odgovore na problem sa kojima se suočava naša opština. Imamo školovane, odgovorne i ostvarene ljude koji su u ovoj kampanji pokazali ozbiljnost i pristojnost.

Kada preuzmemo vlast nakon 16. oktobra pred nama su teški zadaci i obaveze revitalizacije, obnove i razvoja Budve.

Ovo je posljednja nedjelja izborne kampanje, pa ćemo sumirati ono što smo mi u Crnogorskoj demokratskoj uniji ponudili građanima kroz naš Sanacioni program, ne samo u vremenu trajanja kampanje, već od našeg osnivanja 2014. godine.

Odlučni smo da ne dozvolimo da se o budvanskim resursima i našem razvoju odlučuje bez legitimnih predstavnika naših gradjana. To je i naša temeljna obaveza i zadatak. Tu nema kompromisa.

U svemu tome, naše opredjeljenje i naš cilj su jasni: zaustaviti betoniranje naše obale, spriječiti izgradnju stambenih prostora u pojasu uz more, podržati izgradnju hotelskih kapaciteta koji odgovaraju potrebama našeg turizma.

Nas interesuju konkretni odgovori na konkretne probleme: depolitizacija lokalne uprave, izrada imovinske karte opštine, revizija detaljnih urbanističkih planova, sređivanje stanja u javnim preduzećima, uređenje Budve kao turističke destinacije, upravljanje tom destinacijom na stručni i efikasni način, eliminacija vašarskog turizma, haosa i buke u Starom gradu, očuvanje i razvoj gradske luke, podrška mladima, modernizacija vrtića i škola, razvoj timskih sportova u Budvi, obnova gradske muzike, muzičke škole, obnovljena koncepcija festivala Grad Teatar.

Želimo i da pomognemo obnovu gradskih službi i servisa u Petrovcu, kao i da unaprijedimo život u svim naseljima i u našim selima.

Sve su to planovi i obaveze koje iziskuju predani i ozbiljni rad.

Ako želite da vidite i čujete ljude koji podržavaju naš program, kao i da saznate više o onima koji su spremni da preuzmu odgovornost za razvoj i sudbinu našeg grada i opštine dođite na našu pobjedničku konvenciju, koja će se održati u srijedu, 12. oktobra 2016. u amfiteatru hotela „Mediteran“ u Bečićima, sa početkom u 18 časova.

Nakon toga sigurni smo da ćete na rozom glasačkom listiću opredijeljenom za lokalne izbore u Budvi, punog srca i mirne savjesti zaokružiti broj 3!

Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu", kazala je Anđela Ivanović, potpredsjednica Cdu i kandidatkinja za odbornicu izborne liste „Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! – Dragan Purko Ivančević“