19-08-2016

Ivanović: Ne interesuju nas jeftini politički trikovi 

Ivanović: Ne interesuju nas jeftini politički trikovi  | Radio Televizija Budva

"Inicijativa nekih partija u Budvi da se potpiše nekakav dokument o tome kako se ko mora ponašati u predizbornoj kampanji i sa kim se smije, a sa kim se ne smije razgovarati i sarađivati, je neprihvatljiv za Crnogorsku demokratsku uniju. 

Naša izborna lista u Budvi "Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" nema namjeru da se bavi politikanstvom, a još manje da ponavlja ili imitira neke nepametne i neuspješne pokušaje kojima smo bilo svjedoci i u posljednje četiri godine. 

Mi smo lista svih građana Budve i  čvrsto i iskreno smo opredijeljeni da promovišemo politiku u kojoj će prepoznati svoje mjesto i dati svoj doprinos svi oni koji vole Budvu i žele da joj pomognu u ovom teškom vremenu. Zbog toga smo spremni da sarađujemo sa svim pojedincima, organizacijama, grupama građana i partijama - koji su saglasni sa našim idejama o potrebi moralne, političke i ekonomske obnove Budve. 

Nećemo nikome davati niti bjanko podršku, niti ćemo bilo koga unaprijed odbacivati kao mogućeg saradnika ili političkog partnera. Tu plitkoumnu politiku prepuštamo onima koji misle da je to politika. 

Posebno želim da istaknem, da ne bi bilo zabune: naša lista nema namjeru, niti će dozvoliti da u upravljanju našim gradom i cijelom opštinom učestvuju oni koji su se ogriješili o zakone naše države i koji su oštetili i unazadili Budvu. Tu nema kompromisa, niti će ga biti. 

Budvu, kao i našu Crnu Goru, treba da mijenjaju oni koji je poštuju i vole. Ko želi i ima načina da doprinese obnovi i oporavku naše Budve - dobro je došao! 

Kada preuzmemo vlast u Budvi, pokazaćemo da je politička platforma i uslov za oporavak i napredak našeg grada zajedništvo i saradnja.  Volimo Budvu", navodi se u saopštenju koje potpisuje Anđela Ivanović, potpredsjednica Cdu.