18-12-2017

Izbor novog opštinskog odbora DPS-a Budva najavljena za 23. decembar

Izborna konferencija Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva zakazana je za subotu, 23. decembar, kada će biti izabran novi sastav OO DPS Budva. Nakon Konferencije, prema statutarnoj proceduri, biće izabran i novi predsjednik OO DPS Budva, navodi se u saopštenju za javnost iz te partije.

Izbor novog opštinskog odbora DPS-a Budva najavljena za 23. decembar | Radio Televizija Budva

Kako dalje piše u sapštenju, novi sastav OO DPS Budva imaće obavezu i zadatak da svu pažnju usmjeri na boljitak građana i dalje jačanje partije, kao i na pripremu za predstojeće predsjedničke, a vjerujemo ubrzo i lokalne izbore u Budvi.

Tokom protekle dvije godine rad OO DPS Budva obilježilo je jačanje partije, što je potvrđeno i na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Budva nakon izbora održanih 16.10.2016. godine. U prilog rečenom govori i podatak da je na pomenutioj sjednici prof. dr Srđa Popović ponovo dobio ubjedljivu podršku članova za nastavak obavljanja funkcije predsjednika OO DPS Budva, što samo potvrđuje da u Budvanskom DPS-u nema bilo kakvog raskola.

Predsjedništvo DPS i Opštinski odbor, posljednje izbore u Budvi ocijenili su kao odlične kada je parlamenatrni nivo u pitanju, dok su rezultati na lokalnom nivou viđeni kao zadovoljavajući. DPS je u Budvi na posljednjim izborima osvojila 3883 glasa, odnosno 12 odborničkih mandata, što je za pet mandata više od najjače partije koja je trenutno na vlasti u ovoj opštini.

Čvrsto vjerujemo da će i ova konferencija, kao i sve prethodne, afirmisati nove i mlade ljude koji će dinamizirati rad naše partije u Budvi i doprinjeti još boljim rezultatima kako na lokalnom nivou, tako i za predsjedničke izbore, završavaju u saopštenju iz budvanskog DPS-a.