20-12-2019

Jubilarna deseta akcija "Moto Deda Mrazevi"

Udruženje No limit bikers iz Podgorice i ove godine, jubilarni deseti put za redom, organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mrazevi", koja će biti održana u subotu 21. decembra.

Jubilarna deseta akcija

Osim Dječjeg doma "Mladost" u Bijeloj, bajkeri u odjelima Djeda Mraza obići će i Resursni centar za djecu i mlade u Podgorici.

"Zahvaljujući pojedincima, moto klubovima i sponzorima pomoć i pokloni koje ćemo uručiti djeci nikad nisu bili bogatiji. Prvo ćemo obići Resursni centar na Zabjelu u kome boravi 85 djece. Osim poklon paketića, u saradnji sa ATV Montenegro klubom, uručićemo im sav školski pribor i neophodnu didaktička sredstva. Nastavljamo potom put Bijele, da bi posjetili naše stare drugare iz Dječjeg doma "Mladost" u kome su trenutno smještena 93 štićenika. I za njih smo spremili novogodišnje paketiće, ali i druge vrijedne poklone. Od sredstava prikupljenih uplatama motorista i klubova iz Crne Gore, ali i sponzora i pojedinaca, u dogovoru sa upravom doma, kupljeni su kompjuter sa štampačem i skenerom, 30 putnih torbi, trenerke i obuća za svu djecu, kao i druge potrepštine", kazao je Ivan Božović iz Udruženja "No limit bikers".

Polazak iz Podgorice je u 9 i 20 prema Resursnom centru, odakle će u 10 sati "Moto Djeda Mrazevi" nastaviti prema Herceg Novog, uz priključivanje motorista iz Bara, Sutomora i Ulcinja kod Sozine, iz Petrovca, Bečića i Budve na Jazu, a iz Kotora i Tivta u Lepetanima. Novljani ih čekaju u podne na trajektnom prelazu u Kamenarima, da bi se svi zajedno uputili ka Dječjem domu u Bijeloj.



Foto: Facebook / Vukan Tomović