17-11-2022

Kad zaigraju uspomene stare pola vijeka: Kanjoševci proslavljaju jubilej KUD-a

Pola vijeka rada Kulturno umjetničkog društva „Kanjoš“, u organizaciji inicijativnog odbora za pripremu manifestacije koja će obilježiti ovaj značajan jubilej, proslaviće se 23. novembra u hotelu Splendid, sa početkom u 19 časova.



Nekadašnji član KUD "Kanjoš", Željko Srdanović je za Polis kazao da obećavaju šarenolik i bogat kulturno umjetnički program kako za bivše članove tako i za određeni broj publike koji će biti prisutan na proslavi.

"Ovo je najveći jubilej do sada, mi smo se baš potrudili da program bude šarenolik i interesantan i nadasve budvanski i "kanjoševski". Jako mi je bitno da apostrofiram, da se svi bivši igrači, "kanjoševci", mogu prijaviti na broj 068-322-599, Sandri iz razloga naše evidencije jer je sala hotela Splendid prije svega limitirana", kazao je Srdanović.



On je kazao da je kao dio programa proslave planirana i izložba koja će kroz fotografije prikazati istoriju trajanja KUD "Kanjoš" i dodao da su pripreme privedene kraju.

"Pripremili smo širok dijapazon programa, tu će biti i jedna od izložbi "Knajoš kroz istroju i generacije", prikupljeno je mnogo slika od bivših članova, tako da će to biti jedna lijepa manifestacija. Orgnaizacija je pri samom kraju, sve smo što se kaže "utegli" i zahvalni smo jako Opštini Budva, Televiziji Budva i TOB, koji su i generalni sponzori i koji su stali iza nas svojom podrškom. Ostalo je još da dočekamo naše bivše igrače, ljude dobre volje i naše prijatelje što je nabitnije, a posebno bismo voljeli da dio proslave budu oni koji su učestvovali u razvoju Kanjoša i njegovom postojanju. Volio bih da se svi ti ljudi jave bez zadrške jer ovo je manifestacija svih nas koji smo prošli kroz Kanjoš", istakao je on.

Na samom kraju razgovora Srdanović je ponovo naglasio da se svi zainteresovani slobodno prijave na broj telefona 068-322-599.