30-06-2020

Kalezić: Značaju i veličini SD-a u Budvi ne treba pridavati značaja

"Značaj i veličina SD-a u Budvi je takav da im stvarno ne treba pridavati značaja, posebno jer više nemaju ni status „hotelske stranke“, pa im je sada i cenzus postao neuhvatljiv", navodi se u reagovanju Demokrata Budve na saopštenje Socijaldemokrata, koje potpisuje članica OO Demokrata Budve, Veselinka - Vesna Kalezić.


Foto: OO Demokrate Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Značaj i veličina SD-a u Budvi je takav da im stvarno ne treba pridavati značaja, posebno jer više nemaju ni status „hotelske stranke“, pa im je sada i cenzus postao neuhvatljiv

Ali zbog javnosti, osjetila sam potrebu da skrenem pažnju na licemjerstvo koje krasi ovu kombi stranku u Budvi.

Krsto Radović je čovjek koji je uprkos svim izazovima sa kojima se koalicija, koja kao sedamnaestog odbornika ima lice nesposobno da rasuđuje, nosila svoj posao, radila korektno i apsolutno u skladu sa propisima.

Uvijek i na svakom mjestu je prvo bio drug i kolega odbornik, koji je stajao u zaštitu ostalih odbornika, pa tek onda političar. Njegova javna istupanja su u potpunosti bila u skladu sa onim što on iskreno misli i osjeća i vrlo sam ponosna što ga, prije svega, imam za prijatelja.

Za razliku od Krsta Radovića, vaša kombi partija ima jednu odbornicu koja je bitisanje u lokalnom parlamentu obilježila ćutanjem, ta gospođa nema mišljenje niti o jednom pitanju koje tišti lokalnu zajednicu.

Za razliku od parlamenta, gdje je opet neko izabrao da iznosi određene političke stavove, na facebook društvenoj mreži vrlo je aktivna, glumeći budvanostalgičarku koja žali za nekim davno
prošlim vremenima kada je Budva bila zelena, pješčana i odisala mediteranom. Talicemjerna gospođa, Milica Petričević, ćutala je i ćuti na sva planska dokumenta koje je donijela njena majka partija – DPS, nikada od nje nismo niti ćemo čuti jednu riječ u vezi toga što je DPS napravio od nekadašnje mediteranske Budve.

Ta ista gospođa odbornica nije podržala uklanjanje vašara sa
šetališta, ali zato po društvenim mrežama suze lije za murvama, primorskim borovima i palmama. To licemjerstvo prevazilazi svaku granicu dobrog ukusa, a kao kruna, ona kao učiteljica u jednoj školskoj ustanovi i osoba koja treba da vaspitava našu djecu, aminovala je i ćutala na batinjanje i trovanje hemijskim supstancama naših sugrađana.

Nijednom se nije drznula da osudi premlaćivanje i vezivanje njenih bivših učenika, ali je zato prva kada treba da sa kriminalcima prekraja izbornu volju Budvana.

I da znate, gospođo Petričević i gospodine Petre Ivkoviću, jer ste jedino vi i ostali u toj političkoj organizaciji, vaša imena i imena svih ostalih odgovornih za sve što ovih dana sa kriminalcima iz privatnih obezbjeđenja činite našoj Budvi svakoga dana ćemo ponavljati, do izbora, a i posle njih. Sve dok je potrebno da svima uđe u uši i dobro zapamte odakle je stigla podrška da se Budvani tuku, vezuju u lance i privode, jer brane Ustav države koju mi očigledno mnogo više volimo od vas.