30-03-2023

Kažanegra Stanišić: Spržili nam zemlju i oteli budućnost

NVO “Grupa građana BU2” poslala je reagovanje članice MZ Sveti Stefan Dragane Kažanegra Stanišić na sinoćnu izjavu predsjednika Mila Đukanovića da će ići u zator oni koji su “otjerali” Aman.


Foto: Grupa građana BU2

Saopštenje prenosimo integralno:

Odlazeći predsjedniče:

1. Zakupac Sv. Stefana je "Adriatic Properties" ne Aman, Aman je operater (gdje imate vlasnički udio, a AP je registrovala vaša sestra kao advokatica za tuđi ili vaš račun).

2. Otišli su jer je vaša politička partija otišla sa političke scene pa više nije bilo uslova za "laundering", koji vas je jedino i zanimao, usput su devastirali Miločerski park i samo ostvo, ali za vas je to "rupa koja ne gleda nigdje" što su potvrdili pre-paid poslanici Pozitivne koje ste sami i stvorili. Znam da biste vi i bata i seka voljeli da vam je pupak otpao tu, ali dozvolićete ta je privilegija naša, zato nam je Sv.Stefan svetinja!

3. Vi presudiste bez suda, odmah u zatvor. Imam lošu vijest za Vas, u zatvor idete Vi! Ne samo što ste organizovali grupu koja je potpisala štetan Ugovor i doveli devastatora i okupatora umijesto investitora, već zato što ste generacijama uništili djetinjstvo i mladost, što ste uništili ekonomiju i narod doveli na prosjački štap, što ste kriminalne klanove učinili jačim od države, što ste privatizovali institucije,što ste diskriminisali i progonili srpski narod i na anti srpstvu gradili svoju politiku, podijelili i posvađali naš narod i na tim podjelama, a ne na svom znanju, vladali. Spržili nam zemlju i oteli budućnost. E neće moći!!! MILO DOSTA JE BILO