02-06-2021

Konkurs UPCG za dizajnersko rješenje bedževa za turističke poslenike

U okviru kampanje za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije, Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je raspisala konkurs za izradu dizajnerskog rješenja namjenskih bedževa za turističke poslenike, kojima se poručuje da su lica koja ih nose vakcinisana tj. COVID-19 bezbjedna.


Foto: UPCG

Konkurs je objavljen na veb sajtu UPCG, na adresi: www.poslodavci.org.

"Po završetku konkursa i izbora najboljeg rješenja, UPCG će pozvati privredne subjekte iz turističke i povezanih djelatnosti da se uključe u kampanju i izrade namjenske bedževe koje zaposleni mogu nositi na radnom mjestu, u toku turističke sezone. Na ovaj način, turistima bi se poslala poruka da su turistički poslenici sa kojima dolaze u kontakt vakcinisani, kao i da je konkretan objekat posvećen aktivnostima koje doprinose stvaranju epidemiološki bezbjednog okruženja za njihov boravak", saopšteno je iz UPCG.

Ovim povodom, oni pozivaju grafičke dizajnere, marketinške agencije i sve kreativce iz Crne Gore da uzmu učešće u navedenom konkursu i aktivno se uključe u kampanju za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije.

"Pravo učešća na konkursu UPCG imaju sva pravna i fizička lica iz Crne Gore. Prema propozicijama, dizajnerska rješenja ne smiju biti ranije objavljivana, niti priložena u okviru nekog drugog konkursa. Uslovi koje vizual namjenskog bedža treba da ispuni dati su u uputstvu za izradu, pri čemu svaki učesnik konkursa može da dostavi do dva idejna rješenja. Nagradni konkurs UPCG otvoren je do utorka, 8. juna 2021. godine, do ponoći. Predloge dizajnerskih rješenja treba slati na email adresu UPCG: office@poslodavci.org", navodi se u saopštenju.

UPCG će formirati Komisiju koju čine predstavnici Unije, resornih ministarstava, turističke privrede i ICT sektora.

"Autoru izabranog dizajnerskog rješenja, UPCG će uručiti nagradu u iznosu od 300,00 eura. O odluci Komisije, UPCG će pravovremeno upoznati crnogorsku javnost", zaključili su iz UPCG.


M.S.