01-10-2016

Krapović: Ako želite promjene i bolje sjutra, to se jedino može desiti ukoliko pošaljemo DPS u opoziciju

Krapović: Ako želite promjene i bolje sjutra, to se jedino može desiti ukoliko pošaljemo DPS u opoziciju | Radio Televizija Budva

"Uvaženi gradjani Budve, izražavam valiko zadovoljstvo zbog potpisanog Sporazuma opozicije u Budvi. Obzirom na sve što se desilo u poslednjoj deceniji u Budvi smatram, kao i neke kolege iz drugih partija da je DPS trebao da odustane od ovih izbora i da se na taj način izvine gradjanima Budve za sramna kriminalna dijela vrha DPS-a Budva. Nakon potpisivanja ovog Sporazuma, koji je slobodno i zajedničko opredijeljenje svih potpisnika, svih partija koje egzistiraju na opozicionim listama prijavljenim za lokalne izbore birači u Budvi imaju krstalno jasan izbor.

Posledice vladavine DPS su katastrofalne i na svakom koraku vidljive u Budvi i zbog toga smo se odlučili da pojednostavimo stvari i politički izolujemo i prezremo DPS i njihove satelite. Poštovani birači, izbor je vrlo jednostavan, ako želite promjene i bolje sjutra, to se jedino može desiti ukoliko pošaljemo DPS u opoziciju, zato glasajte za jednu od 6 lista potpisnika ovog Sporazuma, jer glas za sve druge je glas za DPS, glas za Mila Djukanovića i Sveta Marovića, to jest glas za konačan slom i kraj Budve. Znam da ova generacija to neće dozvoliti, na to nemamo pravo, nemamo pravo poništiti stotine, hiljade godina slavne Budve, zato 16-tog oktobra svi olovku u ruke i odlučno i složno protiv DPS-a", navodi se u saopštenju koje potpisuje Dragan Krapović, predsjednik OO Demokrate Budva.