25-04-2020

Luj Viton lansira nove moderne slušalice

Modni brend "Louis Vuitton" i "Master & Dynamic" ponovo su se udružili kako bi predstavili novu generaciju slušalica Horizon, tačno godinu nakon lansiranja prvog zajedničkog projekta.


Foto: Instagram

Kombinujući ikonični dizajnerski jezik slavne francuske kuće s vrhunskom tehnologijom zvuka po kojoj je "Master & Dynamic" brend poznat, ove moderne slušalice biće dostupne u pet novih boja: pink, neonžuta, jarkocrvena, bijela i crna.

PVD obloženi nerđajući čelik sačinjava školjke ovih slušalica, koje u sebi kriju moćne berilijske drajvere od 10 milimetara, koji proizvode bogat zvuk. Pored toga, modeli su dobili nekoliko tehničkih unapređenja, poput bežičnog indukcionog punjenja, sistema za potiskivanje buke i Ambient Listening Modea, koji će vam koristiti ukoliko želite da budete svjesni svog okruženja dok istovremeno slušate svoje omiljene pjesme, piše Dnevni Avaz.

Nova generacija slušalica Horizon bit će smještena u kućište od nerđajućeg čelika, koje je podjednako privlačno, a koje posjeduje dizajn inspiriran oblikom sata Louis Vuitton Tambour Horizon Connected.

Pink i bijele slušalice dolaze sa srebrno obojenim kućištem, dok neonžute i crvene slušalice dobijaju crno kućište. Crni model doći će u kućištu od poliranog metala. Svaki model slušalica dobio je čuvene detalje "Louis Vuitton" kao svoj glavni dekor, poput ikoničnog cvjetnog monograma i LV inicijala, dok kućišta dolaze s bazom koja je kreirana od keramike i stakla.

Nude vam deset sati slušanja

Nove slušalice Louis Vuitton Horizon Earphones nude vam deset sati slušanja, uz dva dodatna punjenja s kućištem. Slušalice podržavaju Bluetooth 5.0, s rasponom konekcije od 30 metara, a kompatibilne su sa svim Bluetooth uređajima, uključujući i pametni sat Tambour Horizon, piše Dnevni Avaz,