11-11-2020

Mainima dupla kruna

Boćari budvanskih Maina su nakon osvajanja ovogodišnje titule prvaka Crne Gore, sinoć osvojili i pehar namijenjen osvajaču Kupa za ovu sezonu, u organizaciji crnogorskog Boćarskog saveza.Bućari budvanskih Maina su nakon osvajanja ovogodišnje titule prvaka Crne Gore, sinoć osvojili i pehar namijenjen osvajaču Kupa za ovu sezonu, u organizaciji crnogorskog Bućarskog saveza. Sumirajući cjelokupnu sezonu koja je počela početkom juna mjeseca, i uspješno završila pored svih peripetija i prekida takmičenja vezanih oko virusa Covid-19, budvani su potpuno zasluženo osvojili oba ova pehara.

"Maini su u sinoćnjem finalu pobijedili ekipu Vala iz Herceg Novom rezultatom 10:3, u meču u kojem su zadnje dvije discipline odlučivale o osvajača pehara kupa Crne Gore", kazao je Nikola Došljak, Komesar za takmičenje CBS-a.

Nakon završetka ovog meča, pored pehara namijenjenog njegovom pobjedniku, crnogorski Boćarski savez je uručio i pehare pobjedniku druge lige ekipi Meljina, kao i prvoplasiranoj ekipi treće lige Omladincu iz Budve.