15-06-2015

Majorka i Ibica nemaju ovu ljepotu

Frontmen muzičkog sastava Jamiroquai Džej Kej, završio je odmor u Crnoj Gori, u koju se, kako je sam kazao želi ponovo vratiti. Osim odličnog gostoprimstva, pjevač je posebno oduševljen prirodnim ljepotama koje je imao prilike da vidi.

Majorka i Ibica nemaju ovu ljepotu | Radio Televizija Budva

"Nosimo samo pozitivne utiske sa prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, zahvaljujući kojem sam imao prilike i da otkrijem ovaj predivni grad i obalu, i zato sam želio da ovaj kraći odmor, iskoristim i vratim se ovdje. Ovo je stvarno posebno mjesto. Priroda, obala, uvale, kao i ostrva koja sam posjetio su fantastični. Boravio sam na brojnim mjestima na svijetu, na Majorci, Ibici, itd, ali ona i dalje nemaju ovu ljepotu koju Crna Gora ima. Volio bih da se sljedeći put opet ovdje vratim i održim još nekoliko koncerata", podijelio je svoje utiske Džej Kej, koji je u pratnji svog tima privatnim avionom sa Tivatskog aerodroma napustio Crnu Goru.

U stilu naslova jednog od njegovih popularnih pjesama "Seven days in sunny june", Džej Kej, je u potpunosti uživao u sunčanim i tropskim ljetnjim danima u junu u Crnoj Gori.

Smješten u luksuznom penthouse apartmanu kompleksa Dukley Gardens, popularnom pjevaču su bili na raspolaganju, kao velikom ljubitelju brzine, gliser i jet-ski iz Dukley Marine u Budvi, i luksuzna jahta, sa kojom je tokom prethodnih dana obišao brojna mjesta na crnogorskoj obali.

Poseban utisak na njega je ostavio Bokokotorski zaliv i njegova ostrva, za koja smatra da su "magična". Popularni muzičar i članovi njegovog tima, tokom svog boravka u kompleksu Dukley Gardens nijesu bili previše zahtjevni gosti, saopštili su organizatori Sea Dance festivala.

Odmor u Crnoj Gori iskoristio je u pravom smislu te riječi, kako bi se popularni pjevač sa napunjenim baterijama vratio snimanju novih pjesama sa članovima benda.

Podsjećamo, Jamiroquai je bio glavna zvijezda premijernog izdanja Sea Dance festivala, na čijoj je glavnoj bini priredio spektakularni nastup pred oko 22.000 fanova, a nakon toga Džej Kej se prošle godine našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspješne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala "Be Human" u "Dukley Gardens", tokom koje je prikupljeno preko 100.000 eura pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj.