14-02-2015

Manifestacija za ljubitelje čokolade i vina

U subotu i nedjelju, 14. i 15. februara, u šoping molu Delta City u Podgorici biće održana manifestacija Čokolada i Vino. Manifestaciju drugu godinu zaredom organizuje marketing agencija Incognito, a ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina ponovo će imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode u terminima za degustaciju.

Manifestacija za ljubitelje čokolade i vina | Radio Televizija Budva

„Vjerujemo da će učesnici manifestacije i ovog puta oduševiti posjetioce svojom ponudom, a pripremili smo i zanimljiv prateći program pa će posjetioci tokom prvog dana moći da saznaju nešto više o tehnologiji proizvodnje vina, ali i o konzumaciji vina, u toku interaktivne radionice koju će voditi naši gosti iz kompanije 13. jul Plantaže, Dr Vesna Maraš, direktorica sektora za Razvoj u kompaniji i Bojan Gašović, tehnolog. U poslijepodnevnom dijelu programa biće održana vrlo interesantna, radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koju će voditi Branka Vukčević iz radionice torti i kolača Moja slatka radionica iz Sutomora. Početak ove radionice zakazan je za 17:30 časova. U toku večernjeg programa biće održan mini koncert Andrijane Božović, u toku kojeg će posjetioci imati priliku da uživaju u zvucima italijanskih kancona. U toku drugog dana manifestacije posjetioci će, od 12:30 časova, moći da porazgovaraju sa doktorkom Biljanom Savić koja će o čokoladi i vinu govoriti iz ugla nutricioniste, a u popodnevnim časovima pripremamo i neka iznenađenja za posjetioce. U toku oba dana manifestacije imaćemo termine za degustaciju proizvoda, a u posebnom kutku ćemo vršiti prezentaciju uparivanja čokolade i vina”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Učesnici manifestacije su: Bambi WellBe čokolade, poslastičarnica Čarolija, kompanija MioGel, poslastičarnica Korni, Voćna vina i likeri Ivanović, pekara-poslastičara 3 Princa, slatkiši iz Rusije „Kарамела“ , Vinarija BUK i Vinarija Vukmanović.

Manifestacija Čokolada i Vino trajaće tokom vikenda 14. i 15. februara, u terminu od 10 do 22 časa.