19-10-2021

Ministarka Srzentić donacijom podržala Klinički centar

​Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, Tamara Srzentić, donirala je iz ličnih sredstava Kliničkom centru Crne Gore finansijsku pomoć u iznosu od 1.500,00€.

Ministarka Srzentić donacijom podržala Klinički centar | Radio Televizija Budva

“S obzirom na značaj KCCG, a cijeneći sve ono što činite za pacijente u ovim izazovnim vremenima, u šta sam se lično uvjerila kroz proces liječenja bliskog člana moje porodice, osjećam potrebu da uputim finansijsku pomoć u vidu donacije”, kazala je ovim povodom ministarka Srzentić.

Donirana sredstva su namijenjena za potrebe Klinike za neurohirurgiju (1.000,00€) i Klinike za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola (500,00€). Direktorka KCCG dr Ljiljana Radulović uputila je zahvalnost ministarki Srzentić i pozvala ostalne uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer.

“U ime svih zaposlenih, zahvaljujem gospođi Srzentić na donaciji KCCG. Imajući u vidu da KCCG zbrinjava sve najteže slučajeve iz cijele Crne Gore pozivam ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer. Svakako su nerijetki slučajevi kada, uz pomoć donacija prijatelja uspijevamo da nastavimo srčano i predano da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore”, istakla je dr Radulović.