05-10-2022

Mitrović: Miločerski park postao prava meta vandala

Predsjednik Mjesne zajednice „Sveti Stefan” Vladislav Mitrović kazao je da je Miločerski park postao prava meta vandala. Kako je rekao, niti manjeg manjeg mjesta, niti više kamera i stražara, pored kojih vandali mogu činiti što im volja.


Foto: MZ Sveti Stefan

"Mjesna zajednica Sveti Stefan od kada je formirana decembra 2019. godine ulaže ozbiljne napore da okolina bude pristojna, na nivou koji i zaslužuje, kao i bezbjedna za sve naše mještane i posjetioce koji dolaze da uživaju ljepoti ovog mjesta. Vrlo je očigledno da je nekome zasmetao rad MZ Sveti Stefan, pa im ovim putem poručujemo da smo tek počeli i da još mnogo toga imamo u planu, ali isto tako da nećemo dozvoliti ovakav vandalizam", naveo je Mitrović.


Foto: MZ Sveti Stefan

On je kazao da su ispisana i nova ogledala postavljena u parku, čime je direktno ugrožena bezbjednost u saobraćaju, te da su govori mržnje ispisani po asfaltu i zidovima samo mali dio onoga što je urađeno.


Foto: MZ Sveti Stefan

"O svemu ovome je obaviještena Komunalna inspekcija i policija, kao i CB Budva od kojih očekujemo hitnu reakciju i da u skladu sa svojim nadležnostima pronađu počinioce ovog dijela", zaključio je Mitrović.