15-05-2018

Mobilna kancelarija Filijale MUP-a u Petrovcu počela sa radom

Za vrijeme upravnih dana mobilna kancelarija MUP-a Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva svoje usluge pružaće u Petrovcu od ponedjeljka, 14. maja, svakog radnog dana, 9-14h, do 14. jula 2018. godine.

Mobilna kancelarija Filijale MUP-a u Petrovcu počela sa radom | Radio Televizija Budva

Zbog povećanog obima posla tokom ljetnje turističke sezone i gužvi na šalterima Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva, Ministarstvo unutrašnjih poslova će organizovati upravne dane za građane na teritoriji mjesnih zajednica Petrovac i Buljarica.

S tim u vezi, mobilna kancelarija MUP-a Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva počela je sa radom juče, u krugu Policijske stanice u Petrovcu.

Građani Petrovca i Buljarice, poslodavci, predstavnici turističke privrede i druga zainteresovana javnost, biće u prilici da na jednom mjestu, u mobilnoj kancelariji, podnesu zahtjeve za izdavanje ličnih karata, pasoša, vozačkih dozvola, izvoda iz matičnih registara, kao i zahtjeve za izdavanje dozvola za boravak i rad stranaca.

Polazeći od dosadašnjeg interesovanja javnosti sa područja Petrovca i Buljarice, Ministarstvo unutrašnjih poslova – Filijala Budva, je odlučilo da van sjedišta Filijale Budva organizuje upravne dane u Petrovcu i svoje usluge učini dostupnim građanima i privrednicima ovih mjesnih zajednica, u cilju olakšanja pristupa, veće efikasnosti rada i zadovoljstva pruženim uslugama od strane MUP-a.