28-08-2021

Montenegro Sun Reggae: Nastupaju DJ Daibi, DJ Bratski, Kiruza i Brain Holidays

Na desetom, jubilarnom Montenegro Sun Reggae Festu, koji će biti održan na bazenu "Rondo" u Budvi ovog vikenda, publici će se predstaviti osam izvođača.


Foto: Facebook/Montenegro Sun Reggae Fest

Festival će večeras od 19 sati otvoriti DJ Daibi iz Podgorice, a sat kasnije nastupa takođe crnogorski predstavnik DJ Bratski.

Od 21 čas nastupa ruski trip-hop izvođač Kiruza, a prvu festivalsku noć od 22 sata zaključuje Brain Holidays, najstariji rege sastav iz Hrvatske.

Druge noći, koja je na programu sjutra, od 19 sati nastupa Dimitrij Šer, multi-instrumentalista, majstor efekata, istraživač elektronskog zvuka, a sat kasnije slijedi koncert Mista Rez, rege muzičar iz Albanije.

Libra Libur, rezident tajlandskih muzičkih klubova i čest gost na žurkama u Njemačkoj, publici će e predstaviti od 21 sat, a od 22 časa festival se završava nastupom grupe Jah Division Balkan, pionira rege muzike iz Rusije.Na festival će moći da uđu posjetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde:

- dokaz da je osoba u cjelosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine

- negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posjetilac preležao Kovid-19)

- negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati, koji se može uraditi u Domu zdravlja Budva

Festival je besplatnog karaktera.


M.S.