28-08-2021

Montenegro Sun Reggae: Nastupaju DJ Daibi, DJ Bratski, Kiruza i Brain Holidays

Na desetom, jubilarnom Montenegro Sun Reggae Festu, koji će biti održan na bazenu "Rondo" u Budvi ovog vikenda, publici će se predstaviti osam izvođača.


Foto: Facebook/Montenegro Sun Reggae Fest

Festival će večeras od 19 sati otvoriti DJ Daibi iz Podgorice, a sat kasnije nastupa takođe crnogorski predstavnik DJ Bratski.

Od 21 čas nastupa ruski trip-hop izvođač Kiruza, a prvu festivalsku noć od 22 sata zaključuje Brain Holidays, najstariji rege sastav iz Hrvatske.

Druge noći, koja je na programu sjutra, od 19 sati nastupa Dimitrij Šer, multi-instrumentalista, majstor efekata, istraživač elektronskog zvuka, a sat kasnije slijedi koncert Mista Rez, rege muzičar iz Albanije.

Libra Libur, rezident tajlandskih muzičkih klubova i čest gost na žurkama u Njemačkoj, publici će e predstaviti od 21 sat, a od 22 časa festival se završava nastupom grupe Jah Division Balkan, pionira rege muzike iz Rusije.



Na festival će moći da uđu posjetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde:

- dokaz da je osoba u cjelosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine

- negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posjetilac preležao Kovid-19)

- negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati, koji se može uraditi u Domu zdravlja Budva

Festival je besplatnog karaktera.


M.S.