30-10-2017

Motor udario u kamion, poginule dvije osobe VIDEO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Budvi poginule su dvije osobe.

Motor udario u kamion, poginule dvije osobe VIDEO | Radio Televizija Budva

Budvani Šujo Đurišić (21) i Jasmin Malagić (20) poginuli su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 11 časova dogodila na na putu prema Kotoru izneđu Vidikovca i tunela Mogren.

Mladići su bili na motoru kojim je upravljao Đurišić i kretali su se ka Kotoru, kada su iz za sada nepoznatih razloga prešli na sušprotnu kolovoznu traku i udarili u teretni kamion koji se kretao ka Budvi.

"U 11.10 časova mi je prijavljena saobraćajna nesreća sa dvije smrtne posljedice. Učesnici saobraćajne nezgode je jedno teretno motorno vozilo, vlasništvo firme iz Radanovića, motocikl „ Z750 kawasaki, na kome su bila dva mlađa lica, od kojih je jedno 1996. godište,, obojica iz Budve. Njih dvojica stradala su smrtno na licu mjesta, dok vozač kamiona se nazi u prostorijam Centra bezbjendosti Budva i daje obavještenja o predmetnoj saobraćajnoj nezgodi“, naveo je kotorski državni tužilac Srđa Jovanović nakon uviđaja.

Prema njegovim riječima izuzeti su dokazi, obezbijeđeni su tragovi.

"Ono što je utvrđeno na licu mjesta je da su vozači motora vozili malo većom brzinmo i da su prešli na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudarili sa teretnim vozilom", istakao je Jovanović.