21-09-2021

MZ Sveti Stefan: Nismo ni mi bez „muštuluka“

Iz Mjesne zajednice "Sveti Stefan" oglasili su se povodom mjere kojom je Privredni sud privremeno zabranio Vladi i Budvanskoj rivijeri da preduzimaju radnje prema Adriatic Propertiesu.

MZ Sveti Stefan: Nismo ni mi bez „muštuluka“ | Radio Televizija Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Povodom današnjeg „muštuluka“ koji se odnosi na odluku predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, a kojim se diči jedan od nesrećnih portala čiji su vlasnici razni tajkuni, a koji uvjek nose prozivke i etiketiranja po naredbi istih tih tajkuna, na jedan krajnje bahat, osion i nevaspitan način a čime se ovog puta nećemo mnogo bavit jer to najbolje govori o njima јеr i sami znaju da će uskoro postati prošlost.

Međutim moramo se osvrnuti na postupak Blaža Jovanića koji je prije svega kadar zločinačko lupeškog udruženja DPS, a onda i predsjednik Privrednog suda koji je zabranio Vladi Crne Gore i Budvanskoj rivjeri preduzimanje bilo kakvih radnji po pitanju Svetog Stefana jer to „može nanjeti štetu“ kompaniji Adriatic Properties.

Blažo Jovanić, koji je karijeru počeo kroz aferu pronevjere 100 hiljada eura u Vrhovnom sudu pa je „nezavisnom istragom“ utvrđeno da je to uradila čistačica, zatim čiji je brat osuđen zbog korupcije u Carinama (ali kad je braco Blažo postao važan on je aboliran i pušten iz zatvora), zatim vještačenje hotela „As“ koje je plaćeno 50 hiljada eura (deset puta veća cijena od realne), afera „Koverta“ i mnoge druge. Ovo sve govori o tome kako je Blažo Jovanić radio i štitio interese države i zloupotrebljavao sve što je stigao, znao i umio zloupotrebiti, dok su razni tajkuni zadovoljno trljali ruke time kako je odrađivao za njih poslove.

E sad nismo ni mi bez „muštuluka“. Uskoro ćete svi odgovarati pred nadležnim institucijama upravo za to kako ste „štitili“ ovu državu, i imaćete jako puno vremena u Spužu da se sjetite i razmislite ko je šta i kako uradio na Svetom Stefanu. Sigurno smo da se neće znati ko će prvi počet pjevati o svemu, jer poznato je kad se dođe do zatvora više niste ni kumovi ni drugovi već svjedoci saradnici.