11-08-2019

Na Sea Dance organizovanim prevozom

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio organizovani autobuski prevoz iz većine crnogorskih gradova ka plaži Buljarica u vrijeme trajanja festivala, a koji će se odvijati svakodnevno od 30. avgusta do 02. septembra.

Na Sea Dance organizovanim prevozom | Radio Televizija Budva

Autobusi iz Nikšića, u danima trajanja festivala , kretaće za Buljaricu ispred Manastira u 16:00 časova. Na ruti ka Buljarici autobusi će stajati i preuzimati putnike u Danilovgradu, u 16:30 sati kod kružnog toka, Podgorici u 17:00 časova ispred Hrama i Cetinju u 17:30 sati kod autobuske stanice.

Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala kretaće ka plaži Buljarica u 17:00 sati sa autobuske stanice. Na ruti ka Buljarici autobusi će stajati i preuzimati putnike u Baru, u 18:00 časova kod hale Topolice.

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala, kretaće ka plaži Buljarica u 17:00 časova kod Sportskog centra. Na putu za Buljaricu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18:00 sati kod pumpe Eko.

Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala, kretaće ka plaži Buljarica u 18:00 časova, kod Kamelije.

Prevoz iz svih ostalih crnogorskih gradova, a koji nijesu na spisku, biće realizovan po upitu festivalskih posjetilaca.

Sve prijave i rezervacije za organizaciju dodatnih linija prevoza a koje nijesu na spisku mogu se poslati na mail info@exittrip.org.

Vrijeme dolaska svih autobusa na plažu Buljarica je u 20:00 časova sa svih relacija, a povratak sa festivala za sve autobuse predviđen je u 04:00h.

Cijena karte u oba pravca iz Podgorice je 18 eura, Cetinja 16, Nikšića 29 eura, Danilovgrada 23 eura, Ulcinja 15 eura, Bara 7 eura, Herceg Novog 19 eura, Kotora 14 eura, i Tivta 17 eura. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska.

Shuttle bus servis na relaciji Budva – Buljarica

Na relaciji Budva – Buljarica, ali i Bar – Buljarica, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus – najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca.

Prevoz shuttle busevima će se odvijati u kontinuitetu od 19h do 01h svakog festivalskog dana na relaciji ka plaži Buljarica i to na svakih pola sata. Povratak autobusa sa plaže Buljarice će se odvijati u periodu od 01h do 06h, i to sa stajališta na magistrali.

Svi polasci iz Budve biće organizovani sa stajališta kod zgrade Tre Canne, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Bečićima na autobuskom stajalištu kod hotela Mediteran, na Svetom Stefanu, kod hotela “Adrović”, u Petrovcu kod pijace.

Svi polasci iz Bara biće organizovani sa stajališta kod hala Topolica, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Sutomoru na stajalištu preko puta autobuske stanice, i u Čanju na skretanju za Čanj.

Cijena karte iz Budve i Bečića ka plaži Buljarica je 3.50 eura, sa Svetog Stefana 3.00 eura, dok je iz Petrovaca cijena 1.50 euro. Cijena karte iz Bara ka Buljarici je 3.50 eura, iz Sutomora 3.00 eura, dok je iz Čanja cijena 2.50 eura.