02-07-2014

Nastavak 11. sjednice SO Budva

Za danas je zakazan nastavak 11. sjednice Skupštine opštine Budva, koja će se održati u Akademiji znanja sa početkom u 13 časova.

Nastavak 11. sjednice SO Budva | Radio Televizija Budva

Tokom prvog dana skupštinskog zasijedanja, 30. juna, lokalni parlament je razmatrao izvještaje o radu predsjednika Opštine Budva i organa lokalne uprave i službi za prošlu godinu, strateškog plana razvoja opštine do 2018. godine i odluke o javnom vodosnadbijevanju i formiranju cijena komunalnih usluga za snadbijevanje vodom i prečišćavanje i odvođenje otpadnih voda.

Na dnevnom redu, danas će se nakon završetka rasprave o odlukama o formiranju cijena vode i kanalizacije, naći i odluke o finansijskoj pomoći Srbiji i BiH radi otklanjanja posljedica poplava, kao i odluke o bratimljenju sa Vrnjačkom Banjom i Makarskom i odluka o upotrebi simbola.

U nizu zaključaka i rješenja, koji se odnose na: osnivanje, izmjene statuta, izvještaje poslovanja i finansija, programe rada, razrješavanje i imenovanje članova odbora i savjeta, naći će se javna preduzeća i ustanove: Biblioteka Budva, Parking servis, Pogrebne usluge, Komunalno preduzeće, Mediteran reklame, Grad teatar, Budva holding, Vodovod i kanalizacija, Srednja mješovita škola Danilo Kiš i Škola za osnovno muzičko obrazovanje Budva.

Sjednicu SO Budva možete pratiti od 13h na talasima Radio Budve na 98,7 ili 106 MHz i putem interneta na web adresi www.rtvbudva.me.