27-09-2019

Novi semafor na gradskom bazenu

Uprava DOO „Sportsko rekreativni centar Budva“, koja upravlja gradskim bazenom na Slovenskoj plaži, postavila je novi, moderni semafor.


Svojim savremenim izgledom i funkcionalnošću, uveliko će unaprijediti i poboljšati prenos kao i sam doživljaj posjetilaca.

Riječ je o modernom semaforu LCD tehnologije nove generacije, koji nudi mogućnost prikazivanja tekstualnih poruka, foto i video sadržaja, kao i prezentaciju reklamnih spotova. Širina vidnog polja je 384cm, visina 192cm. Vidljivost je od 10 do 150m.

"Sa sigurnošću možemo reći da je bazen spreman za organizaciju vaterpolo utakmica, koji će sada svojim upotpunjenijim sadržajem u vidu semafora svakako pružiti još bolje i kvalitetnije praćenje utakmica, kao i ljepši ugođaj našim posjetiocima.

U proteklom periodu smo uspješno završili renoviranje svlačionica, kupatila, tuš kabina, fasade, odrađena je hidroizolacija krovnih površina, zamijenjene pločice na tribinama, golovi, napravljeni plastični prelivi, nabavljeni fenomati, podvodni usisivač, inoks ormari, na krovu je postavljen sada već zaštitni znak bazena, svjetleća reklama - delfin.

Napravljen je sajt www.bazenbudva.me, zvanicna Facebook i Instagram stranica (Gradski Bazen Budva).

Semafor je samo jedan u nizu uspješno završenih projekata, i svakako ćemo u bliskoj budućnosti nastaviti sa realizacijom novih", navodi se u saopštenju DOO „Sportsko rekreativni centar Budva“.

„Premijera“ novog semafora će biti u subotu 28.09.2019. godine u 19:00h, kada ekipa PVK Budva dočekuje HVK Mladost iz Zagreba.

Iz Uprave gradskog bazena pozivaju da ih posjetite u subotu i zajedno podržimo naš klub!