29-09-2015

Novinarska radionica za mlade u Budvi

Novinarska radionica za mlade “Sedma sila“ počeće sa radom početkom narednog mjeseca u centru ,,Priča Za Male i Velike“ u blizini Akademije znanja.

Novinarska radionica za mlade u Budvi | Radio Televizija Budva

Cilj radionice je da polaznike pripremi za budući rad u redakciji, da ih prije svega upozna sa osnovama novinarstva i pomogne im da usavrše svoj talentat za pisanje i istraživanje.

Nakon obuke, redakcija će početi sa radom i članovi će redovno, svakog mjeseca pisati po nekoliko tekstova za časopis, koji je u planu da se osnuje, kazala je Zorica Radenović, pokretač ideje za rad ove radionice, inače, novinar sa bogatim iskustvom, koja će kao predavač na radionicama mladima prenositi svoje znanje.

„Redakcija će pratiti svet teme, koje su važne i zanimljive za osnovce i srednjoškolce iz domena kulture, nauke, zabave, sporta i politike“ - istakla je Radenović.Kako naglašava, veoma je bitno da se mladi kroz rad uče komunikaciji, a ne kroz medije. Da budu informisani, ali i da nauče kako da infromišu druge, te da se medijski opismene...

Opširnije o radionici u prilogu:Prijave su u toku, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 068 393 178