27-04-2020

NTOCG: Napravite fotografiju pejzaža Crne Gore i učestvujte u nagradnoj igri

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG), u okviru intenziviranih promotivnih aktivnosti na društvenim mrežama, realizuje set nagradnih igara putem kojih učesnici mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagradna igra, za izbor najljepše fotografije pejzaža iz Crne Gore, počinje danas i trajaće do 11. maja.



Pravo učešća imaju svi pratioci zvanične Facebook stranice NTOCG „Montenegro Wild Beauty“, koji su su pozvani da podijele impresije iz Crne Gore i pošalju svoju autorsku fotografiju do 4. maja na e-mail adresu info@montenegro.travel.

“Pet najljepših fotografija, po ocjeni stručnog tima NTOCG, biće objavljene 4. maja u 12h, a pobjednička fotografija će biti izabrana na osnovu broja “lajkova” 11. maja u 12h . Autor pobjedničke fotografije biće nagrađen vikendom za dvoje u hotelu “Tre Canne” u Budvi”, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

U danima socijalno izolovanog funkcionisanja, NTO putem komunikacione kampanje na društvenim mrežama, želi inspirisati dosadašnje i buduće domaće i strane turiste podsjećajući ih na bogatu turističku ponudu Crne Gore.

„Iako smo trenutno razdvojeni jedni od drugih, mislimo na vas i šaljemo vam puno toplih zagrljaja. Radujemo se lijepim trenucima koji nas očekuju, a do tada istražujte i sanjajte iz topline vašeg doma. Crna Gora, zemlja divlje netaknute prirode, čudesnog spoja mora, planina i gostoprimljivih ljudi, strpljivo čeka da je otkrijete. Do tada, inspiraciju možete naći na društvenim mrežama: zapratite Montenegro Wild Beauty na Facebooku, @GoMontenegro na Instagramu, a posjetite i naš zvanični veb-sajt montenegro.travel “, naglašava se u okviru kampanje NTOCG.

Pratioce na društvenim mrežama, osim zanimljivih sadržaja o Crnoj Gori, u narednom periodu očekuje još nekoliko sličnih nagradnih igara.