25-12-2018

NVO Agora organizuje foto radionicu za mlade

NVO Agora će sjutra u podne, u Starom gradu između crkava, organizovati foto radionicu, pod vođstvom fotografa Igora Benića. Radionica uključuje praktični rad na terenu, a namijenjena je mladima do 30 godina.

NVO Agora organizuje foto radionicu za mlade | Radio Televizija Budva

Foto: Igor Benić

"Do kraja ove, za nas veoma uspješne godine, ostale su još dvije aktivnosti koje ćemo organizovati - obje se tiču umijeća pričanja priče, na fotografiji i na filmu.

U srijedu u podne čekamo vas u Starom gradu između crkava, na FOTO RADIONICI pod vođstvom fotografa Igora Benića, koja uključuje praktični rad na terenu, a namijenjena je mladima do 30 godina", navode iz NVO Agora.

Odabrane fotografije biće izložene u Omladinskom klubu u petak, u 18 časova (ulaz slobodan).

"Takođe, danas od 17 časova, u kabinetu br. 17 u SMŠ "Danilo Kiš", reditelj Dušan Kasalica održaće drugi dio radionice o filmu, koja je namijenjena srednjoškolcima, čiji će nastavak biti snimanje kratkih filmova tokom raspusta. Polaznici će potom izabrati najbolji kratki film koji ćemo nagraditi foto aparatom.

Obje aktivnosti podržane su od strane Ministarstva sporta - Direktorat za mlade, a realizovaćemo ih u saradnji sa srednjom školom odnosno Kancelarijom za mlade u Budvi",istakli su iz ove NVO.