16-06-2021

Obnova horizontalne signalizacije na više od 250 pješačkih prelaza, 40 autobuskih stajališta, 180 pozicija za taksi vozila

Sekretarijat za komunalno stambene poslove je u sklopu redovnih godišnjih aktivnosti započeo obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije na teritoriji Opštine Budva. Kako je za naš portal kazao sekretar Srđan Gregović, obnoviće se 16 kilometara pune linije, četiri isprekidane, kao i usmjerivači pravca.

Obnova horizontalne signalizacije na više od 250 pješačkih prelaza, 40 autobuskih stajališta, 180 pozicija za taksi vozila | Radio Televizija Budva

Foto: portal RTV Budva

On je istakao da će se izvršiti obnova horizontalne signalizacije na više od 250 pješačkih prelaza, 40 autobuskih stajališta, 180 pozicija za taksi vozila i obnova signalizacije u zonama škole.

"Od opreme koja služi bezbjednijem funkcionisanju saobraćajnog sistema biće postavljeno više od 30 prinudnih usporivača brzine i 20 saobraćajnih ogledala. U obnovi vertikalne signalizacije biće postavljeno više od 200 saobraćajnih znakova", naveo je Gregović.


Planirano je da se aktivnosti završe u narednih 15 dana i uglavnom će se obavljati u večernjim satima kada je manja frekvencija vozila.

"Ovom prilikom molimo građane na razumijevanje i saradnju prilikom sprovođenja planiranih radova gdje ćemo uložiti maksimalne napore da se isti izvedu efikasno i kvalitetno", apelovao je sekretar.


M.S.