03-10-2018

Obuka za posadu superjahti u Porto Monetnegru

Vodeća svjetska pomorska Warsash Superyacht Akademija, sa sjedištem u Sauthemptonu, u Velikoj Britaniji, novi je međunarodno priznati partner Porto Montenegra, koji će od ove jeseni organizovati kurseve za posadu superjahti u Crnoj Gori, i ponuditi jedinstvene obrazovne programe, sa internacionalnim kvalifkacijama za posadu superjahti.

Obuka za posadu superjahti u Porto Monetnegru | Radio Televizija Budva

Otvaranje Warsash Superyacht Akademije Porto Montenegro dodatno ce proširiti integrisane usluge za superjahte u marini Porto Montengro, kao prave jahting baze u ovom dijelu Mediterana. Ovo je velika vijest za nautičare - a još dobrih vijest dolazi u sljedećih nekoliko mjeseci kada je u pitanju saradnja sa ovom prestižnom institucijom, , istakao je izvršni direktor Porto Montenegra David Margason.

Warsash Superyacht Akademija u Crnoj Gori inicijativa je tivatske marine, koja ima za cilj kreiranje dodatne vrijednosti za posadu koji borave u marini tokom zime. Intenzivan kalendar događaja, od obezbjeđivanja besplatnog smještaja tokom zime na sjeveru Crne Gore, do zabavnih vikenda u Podgorici ili Beogradu, samo su neki od atraktivnih sadržaja za posadu van sezone.

Ovaj zanimljiv dodatak, samo je jedan u nizu pogodnosti za posadu i korisnike marine – ove jeseni Porto Montenegro pruža i nove pakete za boravak jahti u zimskom periodu. Marina pruža izuzetan opseg usluga za kapetane i vlasnike brodova, uključujuci 24h konsijerž za jahte i njihove goste, kao i usluge popravke i održavanja u tri obližnja manja brodogradilišta.