11-10-2017

Odgovor Demokrata na saopštenje DPS Budva

"Vi ste gospodo is Organizovane kriminalne grupe samo presvukli maskirne uniforme i vratili se sa ratnih žarišta u lopovskim čarapama da pljačkate narod Crne Gore", navodi se u saopštenju za javnost Demokrata.

Odgovor Demokrata na saopštenje DPS Budva | Radio Televizija Budva

Oni su reagovali na današnje saopštenje OO DPS Budva.

Braća Dalton ne odustaju od svojih nemuštih pisanija, očajnički jadikujući nad svojom sudbinom i javno pokazujući slabost usled sve vidljivijeg kraja. Grupica Šešeljevih nacionalista koja je žarila i palila Dubrovnikom, pokušava lijepiti svoju ratnohuškačku terminologiju, ljudima koji su bili u ranom djetinjistvu, kada su oni podešavali nišanske sprave, minirali naselja i čitave gradove. Ali poručujemo i vama i vašem idejnom tvorcu Šešelju, dalje ruke od manjina, dalje ruke od poštenog naroda, dalje ruke od Crne Gore.

Vi ste gospodo is Organizovane kriminalne grupe samo presvukli maskirne uniforme i vratili se sa ratnih žarišta u lopovskim čarapama da pljačkate narod Crne Gore. Ali pored Sveta, vašeg učitelja, danas jedan po jedan gradonačelnik iz vaših redova dobija novo boravište, iza rešetaka. Morate da prihvatite činjenicu da ste gotovi, da ste uhvaćeni u prevarama i pljačkama i sada morate da odgovarate. Crna Gora će dokazati da je pravna država izričući osuđujuće presude vama koji ste je opljačkali i uništili, vama koji ste je učinili kriminalnom i podijeljenom.

Razumijemo da vaša saopštenja ovih dana nastaju u atmosferi zemljotresa i opšte panike na dvoru, ali svojim kukavičlukom i pokušajima podvala, potvrđujete da zaista niste politička, več organizovane kriminalnom grupa.