06-01-2022

OO Demos Budva čestita Badnji dan i Božić

Čestitke za Badnje veče i Božić građanima Budve i Crne Gore uputili su iz OO Demos Budva, koje potpusuje predsjednik Miroslav Grubić.

OO Demos Budva čestita Badnji dan i Božić | Radio Televizija Budva


Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, u ime OO Demos Budva i svoje ime sveštenstvu, monaštvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti, upućujem najiskrenije želje da Badnje
veče i dane Božića provedete u dobrom zdravlju, lijepom raspoloženju sa puno duhovne radosti.

Nalaganje Badnjaka svjedoči da u svima nama je težnja i želja da zajedno sa prijateljima, komšijama, sugrađanima, koračamo u blagostanju u nove dane i nove godine sa trajnom atmosferiom zajedništva, osjećajem, sigurnosti, zaštićenosti i da pripadamo jedni drugima.

,,Neka plamen badnjaka označi rađanje plemenitih ideja solidarnosti,
humanosti i zajedništva’’

Da nas uvijek podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti
zajedništva, solidarnosti, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja. Poklonimo pažnju svima koji je zaslužuju i neka sreća i radost budu u svim našim srcima.

Da nam Badnje veče i Božić donese vjeru rađanja boljeg i pravednijeg društva, zasnovanog na vladavini prava i putevima demokratije u interesu svih građana Crne Gore.

Želim da predstojeće praznike provedemo svi u zdravlju, miru i radosti, okruženi ljubavlju i pažnjom svojih najbližh,upućujem vam najljepše želje.

U ime OO Demos Budva
Predsjednik Miroslav Grubić