15-10-2020

OO DPS Budva: Čestitamo na prvom ekspertu

Imenovanje Predraga Ivanovića na funkciju v.d. direktora Komunalnog preduzeća bez sumnje predstavlja, "najskuplji" i najbolje kapitalizovan krik, u novoj budvanskoj vlasti", kazali su u saopštenju iz OO DPS Budva.“Imajući u vidu da svi u Budvi znaju ostale Ivanovićeve “reference”, i da ga baš ni jedna od obrazovanja, preko iskustva, do sposobnosti ne preporučuje za direktora Komunalnog, nameće se zaključak da je jedina njegova komparativna prednost u odnosu na ostale kandidate bilo ono divljačko nasrtanje na odbornika Džakovića, sa sve unošenjem u lice i urlicima koji su možda dokaz Darvinove teorije ali ne i preporuka za obavljanje odgovornog javnog posla”, navodi se u saopštenju.


Foto: OO DPS Budva

Kako dodaju, nestrpljivo očekuju da “podizvođač Carević” lično saopšti javnosti koje su reference Ivanovića preporučile za direktora Komunalnog preduzeća.

"Poznajući kapacitete nove gradske uprave, bojimo se da iznenađenja tek predstoje. Jedino čemu se iskreno nadamo je da ovakav "ekspertski kadar" neće zasjesti, i na državne funkcije",zaključuje se u saopštenju.