10-11-2020

Operska pjevačica Emilija Minić interesantnom idejom širi ljubav i kreativnost

Emilija Minić, naša sugrađanka a ujedno i operska pjevačica (Sopran), koja živi i radi u Italiji, zbog aktuelne panedmije virusom Covid-19 protekle mjesece provodi u svom rodnom gradu, a upravo je nemila situacija sa pomenutim virusom navela da pozove sugrađane, kao i sve druge zainteresovane kreativce da se odazovu njenom pozivu za pravljenje videa za pjesmu.


Foto: Privatna arhiva, Emilija Minić

Naime, kako je istakla Minić, video treba biti bez zvuka, ne duži od 20 sekundi gdje će biti prikazano ono što za autora predstavlja sreću ili neki momenat za koji smatra da treba biti podijeljen.

"Dragi moji sugrađani i svi vi koji želite biti kreativni.... Pozivam vas da učestvujete u pravljenju videa za pjesmu!.... Širimo ljubav i kreativnost❗❤️", navela je Minić na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Kako je istakla Minić, materijal će se prikupljati do 14. novembra a isti možete dostaviti na sljedeću mail adresu: Emilija.minic@gmail.com

Emilija Minić je Budvanka koja živi i radi u Italiji. Operska pjevačica, naše gore list, prva je Crnogorka, koja je završila čuveni konzervatorijum "Đuzepe Verdi" u Milanu. U centru Milana organizovala je koncert posvećen našoj princezi, a italijanskoj kraljici Jeleni od Savoje, rado se odaziva i sama organizuje humanitarne koncerte, voli svoj poziv i pričinjava joj čast kada može da ga poveže sa promocijom svoje zemlje., napisala je o čuvenoj sopranistkinji novinarka našeg portala u svom ranijem intervjuu sa Minićevom.

Emilija Minić: Prvo biti dobar čovjek, pa tek onda umjetnik

U nastavku pogledajte neke od fotografija iz privatne arhive sopranistkinje, naše Budvanke, Emilije Minić:










N.D.