28-10-2019

Ovo je zimski red letjenja Montenegro Airlinesa

Zimski red letjenja nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines počinje 27. oktobra i važiće do 28. marta naredne godine.

Ovo je zimski red letjenja Montenegro Airlinesa | Radio Televizija Budva

Montenegro Airlines planira da tokom predstojećeg zimskog perioda poveća broj letova u odnosu na prošlu godinu i to u dijelu uvođenja dvije dodatne rotacije za Ljubljanu, ponedjeljkom i četvrtkom, saopšteno je iz kompanije.

"Što se tiče ostalih redovnih avionskih linija ka kojima saobraća MA tokom cijele godine, neće biti značajnijih izmjena, ako se izuzme period oko novogodišnjih i božićnih praznika kada se zbog povećane potražnje uvode dodatne rotacije.

Tokom zimske sezone Montenegro Airlines će i dalje imati direktne letove do Beograda, Beča, Ljubljane, Moskve, Rima, Frankfurta, Pariza i Ciriha.

Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, sem petkom kada se saobraća tri puta. Iz Tivta za Beograd naši avioni će letjeti jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta", navode u saopštenju.

Sa glavnim gradom Austrije Crna Gora će biti svakodnevno povezana, a Italije svim danima osim ponedjeljkom čemu doprinosi saradnja sa kod-šer partnerima kompanijama Austrian Airlines i Alitalia.

"Avioni Montenegro Airlinesa će saobraćati i dva puta sedmično za Frankfurt, Pariz i Moskvu uz uvođenje dodatnih letova u periodu od sredine decembra ove godine do sredine januara naredne.

Ka Cirihu će MA saobraćati tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a tokom zimske sezone obavljaće se i ugovorene serije čarter letova ka Bariju i Napulju", zaključuju iz kompanije.