10-06-2021

Ovogodišnja regionalna “road show” kampanja uspješno je završena promocijom u Skoplju, Prištini i Tirani

Regionalna “road show” kampanja koju je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizovala u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama u pet zemalja regiona, uspješno je završena. U svim gradovima gdje su organizovani promotivni događaji aktivno su učestvovali i predstavnici Turističke organizacije opštine Budva.


Foto: TO Budva

Nakon promocije u Srbiji i Bosni i Hercegovini, u ponedjeljak, 7. juna, organizovano je druženje sa medijima u Skoplju gdje su svoju turističku ponudu, pored Nacionalne turističke organizacije, predstavile i lokalne turističke organizacije Budve, Tivta i Bara.

"Iz Skoplja stižu lijepe vijesti, interesovanje potencijalnih turista da svoj ljetnji odmor provedu u Budvi i Crnoj Gori, a naklonost medija je bila više nego evidentna", kazali su iz TO Budva.

Tokom boravka u Skoplju predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Turističke organizacije opštine Budva sastali su se direktorom Agencije za promociju i podršku Republike Sjeverne Makedonije, Ljupčem Janevskim.

"Na sastanku je bilo riječi o potencijalnoj saradnji na planu promocije na udaljenim tržištima. Sastanku je prisustvovala i ambasadorka Crne Gore u Sjevernoj Makedoniji koja je istakla dobre i prijateljske odnose dvije zemlje između kojih nema otvorenih pitanja", navodi se u saopštenju.

Sljedećeg dana je promocija u Prištini izazvala veliko interesovanje lokalnih medija koji su sa pažnjom ispratili događaj koji je upriličen u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Prištini i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Bara, Ulcinja, Rožaja i Kolašina.

"Tokom promocije, kosovski mediji imali su priliku, između ostalog, da se bliže upoznaju sa manje poznatim, a vrlo atraktivnim i interesantnim mjestima za odmor u Crnoj Gori, kao i da se informišu o posebnim povoljnostima i akcijama koje je crnogorska turistička privreda pripremila za ovu godinu", istakli su iz lokalne turističke organizacije.

Promotivni događaj za medije organizovan je u Tirani u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Republici Albaniji i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Podgorice, Rožaja i Kolašina.

"Crna Gora je godinama jedna od omiljenih destinacija turistima iz Albanije, kako tokom ljeta, tako i tokom zime kada u velikom broju dolaze na skijanje. “Ove godine, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo sa unaprijeđenom i raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama, a vaša zdravstvena bezbjednost nam je na prvom mjestu” poručili su predstavnici NTOCG i lokalnih turističkih organizacija na promociji u Tirani", zaključili su iz TO Budva.