23-03-2022

Pejović: Carević da objasni građanima zašto se ponaša isto kao oni koje smo zajedno smijenili 30. avgusta

Iz budvanskog preduzeća "Mediteran reklame" poručuju da su se danas potvrdile sumnje koje je u subotu iznio v.d. izvršnog direktora ovog preduzeća Ivan Pejović. Oni su kazali da je dana 23.03.2022. u službenim prostorijama d.o.o. "Mediteran reklame" pokušano održavanje konstitutivne Sjednice nelegitimnog i nezakonitog UO.



Saopštenje v.d. direktora preduzeća Ivana Pejovića prenosimo integralno

Poštovani građani Budve,

Dana 23.03.2022. u službenim prostorijama d.o.o. "Mediteran reklame" pokušano je održavanje konstitutivne Sjednice nelegitimnog i nezakonitog UO.

Navedenim licima nije dozvoljeno da gore pomenuti na um sprovedu u djelo iz razloga što nisu upisani u CRPS, a samim tim znači da nemaju legalitet i legitimitet za održavanje iste.

Ovim želim da obavijestim javnost da su se obistinile moje sumnje koje sam prije nekoliko dana iznio u javnost u vezi pomenutih dešavanja. Ovim potezom data je potvrda mojim sumnjama da će se primjeniti dobro oprobana matrica preuzimanja preduzeća koja nisu “podobna” po mjerilima onih koji od Budve žele da naprave podružnicu privatne firme.

Sve se to radi smišljeno i samo sa jednim planom, a to je da se stekne institucionalna prednost u susret predstojećim izborima.

Ono što daje gorak ukus u ustima je što se cijela ova stvar radi grubom upotrebom sile sto je odraz nemoći i saznanja da je pad na izborima neminovan.

Na kraju, želim da poručim odlazećem predsjedniku Opštine da je jedino mjerilo sud građana koji će dati na predstojećim izborima, a Vi poštovani gospodine Careviću objasnite građanima zašto se ponašate kao i oni koje smo zajedno smijenili 30.08.2020. godine, i čijim ste glasovima sjeli u fotelju.