11-06-2020

Pejović: Vlast koju su izabrali građani normalno će nastaviti da funkcioniše

Predsjednik OO Demokrata Budva Mijomir Pejović poručio je da će vlast koju su izabrali građani sasvim normalno nastaviti da funkcioniše. Današnje glasanje odbronika DPS-a, Crnogorske, SD-a i nezavisnog odbornika Stevana Džakovića, bivšeg odbornika sa liste DF-a, na "Slovenskoj plaži" nazvao je lošom predstavom.



"Danas ste imali jednu lošu predstavu, sa lošim glumcima, sa jednom lošom dramaturgijom koja se odigravala na "Slovenskoj plaži". Za tu lošu predstavu građani ne žele da plate kartu. Građani imaju svoju vlast koju su izabrali na izborima i ona će sasvim normalno da funkcioniše narednih dana. I to je naša poruka građanima i javnosti, Opština Budva i njena legalno izabrana vlast nastavlja najnormalnije da funkcioniše narednih dana", kazao je Pejović koji je demantovao navode pojedinih medija da će, povodom aktuelne političke situacije u Budvi, njegova partija proizvesti incidente.

"Koliko god se pojedini mediji trudili da objave da će Demokrate proizvesti neki incident, toga neće biti", istakao je on.