14-08-2021

Petrovac slavio nakon preokreta protiv Jezera

Fudbaleri Petrovca pobijedili su nakon preokreta Jezero rezultatom 2:1 u večerašnjem meču četvrtog kola domaćeg šampionata. Bio je to drugi trijumf "nebesko-plavih" u ovoj sezoni. Oba puta izabranici Nenada Vukčevića slavili su u gostima.


Foto: Facebook/Macron Montenegro

Domaći sastav poveo je finišu prvog poluvremena, igrao se 44. minut kada je mrežu golmana Sergeja Joksimovića zatresao Lazar Lambulić.

Petrovčani su do preokreta došli u nastavku susreta. Rezultat je najprije poravnao Adnan Bašić u 67, a pobjedu u Beranama potpisao Petar Vukčević u 74. minutu, drugim golom u sezoni.

Izabranici Nenada Vukčevića u narednom kolu dočekuju Rudar pod Malim brdom. Jezero ide u goste barskom Mornaru.

Petrovac je do sada zabilježio dvije pobjede i po jedan remi i poraz.

Mornar nastavio seriju, prva pobjeda Budućnosti

Večeras su odigrane još tri utakmice. Mornar je u Golubovcima minimalnim rezultatom bio bolji od Zete, dok je Budućnost na domaćem terenu protiv Podgorice ostvarila prvu pobjedu u šampionatu (2:1). Dečić je na strani bio bolji od Iskre 1:0.

Meč Rudar - Sutjeska na programu je sjutra.

Nakon četiri odigrane runde na čelu tabele su Dečić i Mornar sa po deset bodova, a Sutjeska je treća sa devet, uz meč manje.

Petrovac i Iskra imaju po sedam bodova i dijele četvrtu poziciju, Budućnost je šesta sa četiri. Po bod su upisali Rudar, Jezero i Zeta, dok je Podgorica posljednja bez bodova.


M.S.