21-07-2021

Počelo emitovanje novih epizoda serije Lud, zbunjen, normalan

Počelo je emiotovanje novih epizoda serije Lud, zbunjen, normalan. U prvoj epizodi koja je prikazana 19. jula, gledaoci su mogli vidjeti kako to izgleda kada u priču dođe još jedan Fazlinović.


Foto: Press

"Kod Izeta dolazi Nihad Fazlinović, sin Izetovog brata Ismeta. Nihad će donijeti loše vijesti. Ismet je bolestan i treba mu 100.000 eura za transplantaciju srca. Izet organizuje akciju prikupljanja novca za liječenje. Svi učestvuju u akciji, ali zaboravljaju da je i Nihad Fazlinović. Gledaoci imaju priliku pogledati u novom nastavku i kako to izgleda kada se dogodi masovno trovanje piletinom u restoranima. Porijeklo piletine je, naravno, od Samira. Damir insistira na tradiciji igranja stonog tenisa sa Džebrom. Džebri se ne igra jer ga je Damir godinama, još kao malo dijete pobjeđivao i onda likovao. Međutim, sada dolazi do obrata, te Džebra počinje pobjeđivati Damira, što ovaj jako teško podnosi", opis je prve epizode.

Nove epizode snimane su 2018. godine, dvije godine prije smrti velikog Mustafe Nadarevića.

Scenarista Feđa Isović ranije je potvrdio da se bez Nadarevića neće nastaviti snimanje serije. "Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan", rekao je.


(Index.hr)