11-05-2018

Početak rada Pokretne stanice Filijale MUP-a Budva u Petrovcu

Pokretna stanica Ministarstva unutrašnjih poslova - Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva počeće sa radom u ponedeljak, 14. maja 2018. godine, u Petrovcu, na prostoru Policijske stanice.

Početak rada Pokretne stanice Filijale MUP-a Budva u Petrovcu | Radio Televizija Budva

Kako se navodi u saopštenju koje potpisuje šef filijale Goran Boreta, građani Petrovca i Buljarice, poslodavci, predstavnici turističke privrede i druga zainteresovana javnost biće u prilici da na jednom mjestu – u Pokretnoj stanici podnesu zahtjeve za izdavanje ličnih karata, pasoša, vozačkih dozvola, izvoda iz matičnih registara, kao i zahtjeve za izdavanje dozvola za boravak i rad.

Polazeći od dosadašnjeg interesovanja javnosti sa područja Petrovca i Buljarice Ministarstvo unutrašnjih poslova – Filijala Budva odlučno je u namjeri da van sjedišta svoje usluge učini dostupnim građanima i privrednicima ovih mjesnih zajednica, u cilju olakšanja pristupa, veće efikasnosti rada i zadovoljstva naših korisnika.

Pokretna stanica Filijale MUP-a od ponedeljka 14. maja svoje usluge pružaće svakog radnog dana, 9-14h, do 14. jula 2018. godine.