06-12-2019

Počinje peta sezona emisije "Ritam sporta" na TV Budva

Novu sezonu emisije "Ritam sporta" od sada možete pratiti na kanalu TV Budva ponedjeljkom i petkom, premijerno od 15h.


Emisija "Ritam sporta" je prvi put emitovana 31. avgusta 2013. godine, i kao takva je bila jedina koja ima interakciju sa publikom u trajanju od 90 minuta.

Do sada je prikazano 307 emisija u četiri sezone, kazao je za portal RTV Budva, Dušan Vujović, urednik i voditelj emisije.

On je istakao da ova sezona emitovanja emisija počinje dosta kasnije dodajući je najbitnije da spremni uđu u 2020. godinu, koja će biti prebukirana sportskim događajima, počevši od januara, a kulminacija svega biće Olimpijske igre od 24. jula.

Promjene koje će biti uvedene idejom reditelja Ivana Ivanovića i urednika i voditelja, Dušana Vujovića su skraćenje emisije sa 90 na 60 minuta uz propratnu dinamičnost emisije sa interakcijom gledalaca.

"Takođe su, promjenjeni dani emitovanja te se emisija neće prikazivati subotom i nedjeljom već ponedjeljkom i petkom, premijerno od 15h, dok će se reprize emisije prikazivati u kasnim večernjim časovima (negdje oko 23h). Ideja za ovom promjenom se rodila još 2015. godine ali zbog ličnih i poslovnih obaveza nije mogla biti realizovana", objasnio je Vujović.

Postojeće rubrike, kako dodaje, su zadržane uz dodatak novih u vidu osvježenja emisije.

"Kako je interakcija sa gledaocima Crne Gore veoma bitna potrudićemo se da što prije vratimo i nagradni kviz", kazao je on.

Upravo preko ove emisije Dušan Vujović je došao do nagrade za najboljeg mladog sportskog novinara Crne Gore 2015. godine.

Naš kolega Dejan Negić dao je jednu sjajnu konstataciju, da se Dule vraća sa kraćom kosom i nikad dužom pričom, a mi mu želimo uspješnu petu sezonu.