27-06-2019

Pomoćnik TO Budva: Izvinjavam se koleginici, bio sam napadnut

Pomoćnik direktora Turističke organizacije Budva N.K. koji je osumnjičen da je udario službenicu TO prije dva dana uputio je saopštenje u kome se javno izvinio koleginici za incident koji se dogodio.

Pomoćnik TO Budva: Izvinjavam se koleginici, bio sam napadnut | Radio Televizija Budva

Njegovo pismo prenosimo u cjelosti.

"Izvinjavam se koleginici sa posla iz TO Budva, njenoj porodici i svim pripadnicama ženskog pola za moju prenaglu i preoštru reakciju prilikom incidenta, koji se desio u kancelariji pomoćnika direktora, na mom radnom mjestu. Ne želeći da opravdavam svoj ishitreni postupak i opterećujem javnost detaljima iz nemilog događaja od 25.06. moram da kažem da sam bio napadnut bez moje krivice na svom radnom mjestu, i reagovao nepromišljeno i u afektu. Međutim, moram istine radi, da kažem da sam na neprimjeren i neprizoran način bio izložen prijetnjama, uvredama, fizičkom nasrtaju na mene lično.

Spreman sam da snosim sve zakonske i moralne posledice zbog moje neprimjerene reakcije, ali sam bio prinuđen da fizički, zaštitim sebe i svoju ličnost. Svakako, da je veoma važno da ne pomiješamo uzroke i posledicu, formu i suštinu, i ne uskratimo nikome pravo, pa ni meni, na samozaštitu u ovakvim ekstremnim slučajevima. Posebno ističem da je opisani događaj, samo posledica sistematskog i u dužem periodu vršenog organizovanog ometanja mene u radu i izvršavanja radnih obaveza, od strane predpostavljenih u kom dijelu ću preduzeti zakonske mjere koje mi stoje na raspolaganju", naveo je u saopštenju N.K.