08-03-2022

Prava Budva: Svim glasačima SNP-a želimo da dobro razmisle za koga su glasali

Iz Prave Budva saopštili su da uopšte nisu iznenađeni jučerašnjom odlukom glavnog odbora SNP-a (Socijalističke narodne partije) da da podrsku i uđe u manjinsku Vladu zajedno sa potpisnicima memoranduma, SDP-om, SD-om i, kako su kazali, svojim prirodnim saveznicima DPS-om.


Foto: Prava Budva

Saopštenje prenosimo integralno

Naime, ovo je najmanja izdaja koju je napravila Socijalistička narodna partija, koja je osnovana 1998. godine na čelu sa predsjednikom pokojnim Momirom Bulatovićem, i u tom momentu bila ubjedljivo najveća partija u Crnoj Gori. Istog tog svog predsjednika su smjenili 2000. godine da bi 2001. u Saveznoj Vladi Savezne Republike Jugoslavije dali svoj odlučujuči glas za isporučivanje Haškom tribunalu bivšeg predsjednika Slobodana Miloševica.

Čitava Budva i Crna Gora zna da je upravo taj Slobodan Milošević stvorio Demokratsku partiju socijalista, kao i Socijalističku narodnu partiju, i da niko od ovih velikih današnjih političara ne bi postojao da njega nije bilo. Oni su mu se upravo odužili na ovaj način.

Tako da ovo sto su juče uradili je mala stvar u odnosu na ono sto su uradili u prošlosti i na kraju su se vratili onome kome prirodno pripadaju i od koga su nastali - Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Prava Crna Gora – Prava Budva osuđuje i nikad neće prihvatiti ovu izdaju izborne volje građana Crne Gore.

Prava Budva vjeruje da će se već krajem ovoga mjeseca vidjeti na izborima u Beranama šta je uradilo rukovodsvo SNP-a i da ta partija u budućnosti neće više postojati, a svim njihovim glasačima, koji su se nekad smatrali za poštene ljude u Crnoj Gori, zelimo da dobro razmisle za koga su glasali.